Rubber Beaut® - Sponsoring Laura Dekker

Rubber Beaut®

De opblaasboten van BEAUT zijn geproduceerd met de nieuwste technieken en voldoen aan de CE norm. Zij worden compleet geleverd met: Paktas, pomp, peddels, zitbank, reparatie set.

Alle modellen met uitzondering van de TZ 330 en de TZ 360 beschikken over houten vloerdelen van watervast multiplex en aluminium omlijst. De TZ 330 en de TZ 360 beschikken over een aluminium bodem.

Collectie Rubber Beaut®:

Laura Dekker jongste solozeilster ooit

Laura Dekker Beaut rubberbotenToen Laura Dekker tijden de Hiswa 2010 bij mij kwam met het verzoek haar te sponsoren met een rubberboot moet ik even slikken. Ik kende haar alleen van de televisie en krantenberichten. Toen stond ze voor me. Een meisje. Als eerste dacht ik aan mijn eigen dochter. Ik weet niet of ik zou staan te springen om haar alleen de wereld over te laten zeilen. Laura is vastberaden en gaat. Natuurlijk sponsoren we haar.

We willen dat ze goed materiaal mee krijgt en hebben haar dan ook de BEAUT 300 mee gegeven. Wij wensen haar een behouden vaart en hopen over een jaar of 2 haar weer op het vaste land te hebben. Wil je meer weten over Laura Dekker of haar ontwikkelingen volgen klik dan hier.

 Boot_laura_dekker_PL.jpg